Over ons

Wie zijn wij?

Betrouwbaarheid, expertise, toewijding: uw succes, onze missie

MKD Administraties B.V. is gevestigd te Amsterdam.
Sinds jaar en dag is MKD Administraties gespecialiseerd in werkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf en werkzaamheden voor vermogende particulieren, waarbij de werkzaamheden zich met name richten op fiscale advisering, administratieve- en juridische dienstverlening. Onze onderneming is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat het merendeel van onze klantenkring uit langdurige relaties. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt mede gewaarborgd door een netwerk van mensen, die gelieerd zijn aan onze onderneming. Daarnaast wordt deelgenomen aan diverse overlegorganen.

Administratie

Een goede administratie is overzichtelijk, helder en geeft duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw organisatie. Wij helpen u dan ook graag bij het opzetten en inrichten van uw administratie.

Jaarrekening

Wij stellen uw jaarrekening op in heldere en begrijpelijke taal. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door zeer ervaren adviseurs. Hierdoor kun je er van op aan dat alle fiscale en financiële mogelijkheden volledig benut worden en dat de werkzaamheden voldoen aan de huidige (belasting)wetgeving.

Optimaal advies

Op zoek naar een advies over uw bestaande, startende of toekomstige bedrijf? Een advies voor nu of de toekomst? Door jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres. Onze professionals adviseren u proactief.

Neem contact met ons op

Kom gerust langs of neem contact op, wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen.